Interieur Advies

canvas3
Interieur advies Foto Delacauw

 

 

 

 

 

Mensen hangen niet alleen meer een schilderij of een reproductie aan de muur. Studiofoto’s en mooie foto’s in het algemeen, worden meer en meer geïntegreerd in hedendaagse interieurs.Wij zorgen voor tijdloze, stijlvolle beelden die generaties lang zullen gekoesterd worden. Eender welk interieurblad staat vol met prachtig gedecoreerde leefplaatsen, waarin mooie foto’s van bloemen, stillevens en landschappen een plaats krijgen. Maar waarom zou u geen prachtige kunstfoto hangen van uw geliefde, baby, kind of gezin?

Wij hebben een ruime keuze aan afwerkingen: foto’s op canvas (brede en smalle spanramen), op aluminium plaat, op een dikke PVC plaat of gemonteerd in een prachtige kader. Dit zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. U kan bijvoorbeeld ook kiezen voor één grote foto, of meerdere kleinere foto’s of een montage van verschillende foto’s, zwart-wit, sepia of kleur.
Alles wordt afgewerkt in ons eigen labo, met de beste apparatuur, met de grootste zorg en oog voor detail. Wij adviseren u graag, zelfs aan huis, bij uw keuze.

info@fotodelacauw.be