Investering

Wij houden van een persoonlijke aanpak, heldere info en bespreken een fotosessie of reportage graag met onze klanten, naar ieders smaak en budget (een trouwjurk koop je ook niet zonder te passen). Een prijslijst vertelt u louter de prijs, maar persoonlijke stijl en aanpak, kwaliteit en afwerking kan u alleen in onze zaak beoordelen.Wij nemen onze tijd om iedereen individueel te benaderen en zo het perfecte beeld van iedereen te bekomen. Vakmanschap, compositie, licht en emotie zijn de kenmerken van onze fotografie. Nadien wordt ieder beeld zorgvuldig bewerkt om zo te komen tot een verbazend portret.

Wat kan u verwachten van een standaard opnamesessie van 95 euro ?

– ongeveer een één uur durende creatieve en ontspannende opnamesessie: een echte belevenis.
– een paar dagen na de shoot volgt een bespreking en kan u uw beelden komen kiezen, onder begeleiding  en kan u beslissen of u kiest voor een reeks of aparte beelden.
– een grondige en professionele bewerking van de gekozen beelden.
– een USB stick met digitale beelden in Facebook resolutie van de gekozen beelden voor afdruk.

Hierin zitten nog geen afgewerkte foto’s inbegrepen aangezien we een brede waaier aan reeksen en afwerkingen hebben. Op eenvoudige aanvraag kan u een prijslijst bekomen. Beter is nog om een prijslijst vrijblijvend te komen afhalen in onze zaak zodat wij kunnen meegaan in uw verhaal en een passend antwoord kunnen aanbieden.

 

Voorbeelden van onze reeksen:

end

Mogelijke afwerkingen.

Om u de beste kwaliteit te garanderen, werken wij alles af in eigen atelier. Mogelijke afwerkingen zijn: hoogwaardige canvassen, prints op dibound (aluminium), prints op hout, prints op plexi, losse prints met een aangepaste inlijsting, enz.Onze afwerkingen worden steeds voorzien van een krasvast laminaat zodat u levenslang kan genieten van uw investering. Deze afwerkingen zijn te bezichtigen in onze winkel.

 

galerij2