Wie zijn wij ?

Een foto is geen product, maar een gevoel … het moet je raken. Bij het fotograferen kijkt Carl Delacauw niet alleen met zijn ogen, maar vooral met zijn hart. Door zijn mateloze passie voor de fotografie en zijn zoektocht naar de perfectie probeert hij vakmanschap te combineren met emotie. In de loop der jaren specialiseerde Carl Delacauw zich vooral in portretfotografie en in het bijzonder kinderfotografie. Als portretstudio garanderen wij u een unieke belevenis, niet zo maar een foto maar een zoektocht naar de hoogste kwaliteit, klantenservice en met oog voor detail. Laat de beelden spreken … .

 

zelfportret

 

Na een jaar lang gewerkt te hebben bij een gerenommeerde portretfotograaf te Gent, begon Carl in 1988 met een eigen, traditionele fotozaak op de Markt te Kruishoutem. Na korte tijd vervoegde zijn echtgenote, toen nog werkende als tuinarchitecte,  de zaak. Door het grote succes van hun zaak, openden ze in 1994 een tweede zaak, in de Stationsstraat te Oudenaarde. Deze zaak was gespecialiseerd in de verkoop van fotomateriaal en beschikte over een groot , eigen labo. Door de digitale evolutie en de herschikking in de fotomarkt werd de zaak in de Stationsstraat verkocht en werd in 2010, een nieuwe zaak opgestart in de Hoogstraat te Oudenaarde. Carl en Mimi volgden hun grote passie, namelijk de professionele fotografie en het creatieve werk en zagen af van de verkoop. De zaak werd een fotogalerij met een super professionele studio en een atelier voor de afwerking van hoogwaardige prints.

Het huidige succes van de zaak is te danken aan de synergie tussen de technische kennis en het streven naar perfectionisme van Carl en het creatieve brein, de artistieke vaardigheid van Mimi.